Giriş Kayıt
Ronald Lacey

Ronald Lacey (87)


Oyuncu

Ronald William Lacey, 28 Eylül 1935 Harrow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Joanna Baker ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.Mela White ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Kızıl Prenses (1985), Firefox (1982), Sahara (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald William Lacey
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1935
Doğum Yeri: Harrow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ron Lacey
Takma İsmi: Ronnie
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Belgesel Oyuncu 7.8 493
1990 Macera Oyuncu 6.5 105
1989 54 Dram Oyuncu 7.0 13,684

Indiana Jones: Son Macera
1989 54 Aksiyon Oyuncu 8.2 754,124
1988 53 Dram Oyuncu 5.5 522
1987 52 Macera Oyuncu 7.9 4,180
1986 51 Aksiyon Oyuncu 5.8 780

Kızıl Prenses
1985 50 Aksiyon Oyuncu 5.1 42,375
1985 50 Macera Oyuncu 6.7 18,447
1984 49 Macera Oyuncu 6.2 26,857
1984 49 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,311
1984 49 Komedi Oyuncu 5.5 1,515
1983 48 Macera Oyuncu 4.9 1,732
1983 48 Suç Oyuncu 6.6 1,412
1983 48 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,174
1982 47 Aksiyon Oyuncu 5.9 27,853

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 46 Aksiyon Oyuncu 8.4 964,348
1980 45 Biyografi Oyuncu 6.5 775

Zulu Şafağı
1979 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,079
1976 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,217
1975 40 Müzikal Oyuncu 6.8 78
1974 39 Korku Çeşitli 4.9 500
1973 38 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 956
1973 Suç Oyuncu 7.8 853
1973 38 Macera Oyuncu 5.3 256

Kanlı Saltanat
1971 36 Dram Oyuncu 7.4 14,114

Yasak Aşk
1971 36 Komedi Oyuncu 5.8 184
1970 35 Komedi Oyuncu 5.6 750
1969 34 Macera Oyuncu 6.6 2,078
1969 34 Komedi Oyuncu 6.1 503

Savaşı Nasıl Kazandım
1967 32 Komedi Oyuncu 5.5 2,418

Vampirlerin Dansı
1967 32 Komedi Oyuncu 7.1 32,099
1965 30 Komedi Oyuncu 5.7 762
1964 29 Dram Oyuncu 6.9 237
1964 29 Dram Oyuncu 6.5 1,042
1964 Dram Oyuncu 8.0 41
1963 28 Komedi Oyuncu 5.7 680

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 8,014
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022