Giriş Kayıt
Henri Labussière

Henri Labussière (87)


Oyuncu

Henri Labussière, 20 Mart 1921 Villeneuve-Saint-Georges, Val-de-Marne, Fransa doğumlu oyuncu.

The Adventures of Tintin (1991) yapımıyla biliniyor.

Henri Labussière, 15 Haziran 2008 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 15 Haziran 2008
Doğum Yeri: Villeneuve-Saint-Georges, Val-de-Marne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Henri La Bussière | Labussière
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Macera Oyuncu 7.5 218

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 73 Animasyon Oyuncu 5.9 6,187
1991 Animasyon Oyuncu 8.3 15,504
1989 68 Animasyon Oyuncu 6.4 6,567
1989 68 Animasyon Oyuncu 6.4 810
1986 65 Animasyon Oyuncu 7.1 9,524
1985 64 Animasyon Oyuncu 6.8 7,774
1984 63 Komedi Oyuncu 6.1 877
1983 Animasyon Oyuncu 8.7 3,168
1979 58 Dram Oyuncu 6.1 266
1978 57 Animasyon Oyuncu 7.0 1,390
1976 55 Animasyon Oyuncu 6.0 1,085

Asteriks: 12 Görev
1976 55 Aksiyon Oyuncu 7.7 13,327

Bücür ve Kleopatra - Asterix
1968 47 Animasyon Oyuncu 7.2 10,394
1967 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,545
1967 46 Komedi Oyuncu 5.8 47
1966 45 Komedi Oyuncu 5.0 31

Yumurcakların Savaşı
1962 41 Komedi Oyuncu 7.5 2,185
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,021) Swamp Thing (1,664) Black Mirror (1,614) The Big Bang Theory (1,562) Shingeki no kyojin (1,513) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019