Giriş Kayıt
Slavko Labovic

Slavko Labovic


Oyuncu

Slavko Labovic, Kolasin, Montenegro, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

Pusher (1996), Pusher III (2005), Tomme tønner (2010), (1999) In China They Eat Dogs (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Kolasin, Montenegro, Yugoslavya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.6 404
2017 Aksiyon Oyuncu 4.4 37
2016 Oyuncu 8.4 2,743
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 251
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 20
2012 Komedi Oyuncu 4.4 139
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,361
2005 Suç Oyuncu 7.3 12,022
2004 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,034

Yaşlı Kurtlar Yeni Arabalar
2002 Aksiyon Oyuncu 6.8 8,267

Mutlak Yüz
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,576

In China They Eat Dogs
1999 Aksiyon Oyuncu 7.5 18,245
1996 Suç Oyuncu 7.4 30,841
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019