Giriş Kayıt
Tyler Labine

Tyler Labine (40)


Oyuncu, Yapımcı

Tyler Labine, 29 Nisan 1978 Brampton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

2007 yılının Haziran ayında Carrie Ruscheinsky ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Tucker ve Dale İblise Karşı (2010), Reaper 1 (2007), Escape Room (2019), Best Man Down (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1978
Doğum Yeri: Brampton, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
9.4 (14 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.4 10,968
2018 Dram Oyuncu 8.1 6,152
2018 Komedi Oyuncu 5.3 11
2018 40 Gerilim Oyuncu 4.3 315
2018 40 Komedi Oyuncu 6.1 18,169
2017 39 Komedi Oyuncu 5.0 991
2017 39 Komedi Oyuncu 5.7 15,193

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.3 33,410
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 6,287
2016 38 Komedi Oyuncu 5.4 38,110
2015 37 Komedi Oyuncu 4.6 1,376
2015 37 Animasyon Oyuncu 6.2 2,276
2015 37 Komedi Oyuncu 5.4 378

Birileri Barry'yle Evlensin
2014 36 Komedi Oyuncu 5.8 6,933
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.5 3,815
2014 36 Komedi Oyuncu 5.9 1,362
2013 Komedi Oyuncu 7.8 331
2013 35 Komedi Oyuncu 5.6 280

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 35 Animasyon Oyuncu 7.3 286,432

Kasaba Kızları
2013 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,640
2013 35 Komedi Oyuncu 5.3 10,448
2012 Komedi Oyuncu 5.7 2,806
2012 34 Komedi Oyuncu 6.4 8,761
2011 Komedi Oyuncu 6.6 4,083

Kardeşler
2011 33 Komedi Oyuncu 5.0 390

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 467,694
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 19,690
2010 32 Komedi Oyuncu 7.0 32
2010 Komedi Oyuncu 7.2 1,906

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 32 Komedi Oyuncu 7.6 151,580

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 30 Komedi Oyuncu 6.6 163,934
2008 30 Komedi Oyuncu
4.6 456

Reaper 1
2007 Macera Oyuncu 7.8 22,198

Kahraman Pilotlar
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 39,137
2005 Dram Oyuncu 7.5 11,145

Aşkın Işıkları
2005 27 Dram Oyuncu 6.8 1,584
2004 26 Komedi Yapımcı 6.0 490

Öldüren Buluş
2004 26 Dram Oyuncu 5.3 1,508
2004 Komedi Oyuncu 8.4 39,727

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Oyuncu 4.7 26,587
2003 Dram Oyuncu 6.8 3,164
2001 Dram Oyuncu 7.8 238

Kontrol Dışı
2001 23 Dram Oyuncu 6.1 27,228

Bay Rice'in Sırrı
2000 22 Dram Oyuncu 5.9 574

Yüzleşme
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.1 30,454
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 28,510
2000 22 Komedi Oyuncu 5.0 1,362
1999 21 Dram Oyuncu 6.1 340
1996 18 Macera Oyuncu 6.2 695
1996 18 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,494

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 180,313
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019