Giriş Kayıt
Marcel Labbaye

Marcel Labbaye


Dublör

Marcel Labbaye, dublör.

Zorro (1975), (1995) Kayıp Çocuklar Şehri (1995), (2001) Chaos (2001), (1995) Les anges gardiens (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Dublör 6.5 253

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Dublör 6.8 262,186

Silahşör
2001 Aksiyon Dublör 4.7 12,927
2001 Komedi Dublör 7.2 2,007

Jeanne D'arc
1999 Macera Dublör 6.4 59,970

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 Fantastik Dublör 7.6 60,102
1995 Aksiyon Dublör 5.8 2,331
1975 Aksiyon Dublör 6.6 2,238
1974 Macera Dublör 5.1 192
1974 Macera Dublör 5.1 402

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Dublör 6.4 792
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018