Giriş Kayıt
Arath de la Torre

Arath de la Torre (43)


Oyuncu

Arath De La Torre Balmaceda, 20 Mart 1975 Cancun, Quintana Roo, Meksika doğumlu oyuncu.

Inspiración (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arath De La Torre Balmaceda
Doğum Tarihi: 20 Mart 1975
Doğum Yeri: Cancun, Quintana Roo, Meksika
Diğer Bir İsmi: Arath
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Komedi Oyuncu    
2018 43 Komedi Oyuncu 4.3 100
2016 41 Komedi Oyuncu 5.7 227
2014 39 Komedi Oyuncu 7.3 2,928
2012 37 Animasyon Oyuncu 5.2 46
2001 26 Komedi Oyuncu 5.8 393
1973 Aile Oyuncu 6.8 36
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,262) The 100 (2,459) La casa de papel (1,860) Castle Rock (1,775) Sharp Objects (1,413) Preacher (1,390) The Sinner (1,131) Vikings (960) Westworld (789) Friends (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018