Giriş Kayıt
Jeri La Shay

Jeri La Shay


Makyaj, Oyuncu

Jeri La Shay, makyaj, oyuncu.

Spotlight (2015), Detroit (2017), Good Kill (2014), Spare Parts (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Makyaj 7.4 35,718

Kara Gün
2016 Suç Makyaj 7.4 69,962

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Makyaj 7.8 197,586

Zor Saatler
2016 Aksiyon Makyaj 6.8 53,536
2015 Biyografi Makyaj 8.1 339,292
2015 Aksiyon Makyaj 5.9 18,126

Kara Düzen
2015 Biyografi Makyaj 6.9 150,622

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Makyaj 6.3 157,066

İşimiz İş
2015 Komedi Makyaj 5.4 27,310
2015 Dram Makyaj 7.3 9,280
2014 Aksiyon Makyaj 6.4 20,258

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Makyaj 6.1 155,686

Düzenbaz
2013 Suç Makyaj 7.3 405,510
2013 Dram Makyaj 6.5 1,052

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 50,729

Dövüşçü
2010 Biyografi Makyaj 7.8 307,628

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Makyaj 6.3 165,503
2010 Dram Makyaj 5.2 531

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj 6.3 160,896

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Makyaj 5.8 75,388

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Makyaj 5.5 91,151

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Makyaj 5.9 40,016

Gün Batımı
2007 Dram Makyaj 6.5 12,346
2006 Suç Makyaj 7.8 6,343

Aşk Kupası
2005 Komedi Makyaj 6.2 39,272

Gizemli Kasaba
2005 Dram Makyaj    
2004 Belgesel Makyaj    

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Makyaj 6.5 69,143
1997 Belgesel Makyaj 7.3 3,305
1994 Biyografi Oyuncu 7.9 154,231
1990 Komedi Oyuncu 5.3 3,134
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018