Giriş Kayıt
Jeri La Shay

Jeri La Shay


Makyaj, Oyuncu

Jeri La Shay, makyaj, oyuncu.

Spotlight (2015), Detroit (2017), Good Kill (2014), Spare Parts (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Makyaj 7.4 36,951

Kara Gün
2016 Suç Makyaj 7.4 71,375

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Makyaj 7.8 201,592

Zor Saatler
2016 Aksiyon Makyaj 6.8 54,194
2015 Biyografi Makyaj 8.1 345,226
2015 Aksiyon Makyaj 5.9 18,390

Kara Düzen
2015 Biyografi Makyaj 6.9 152,091

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Makyaj 6.3 158,934

İşimiz İş
2015 Komedi Makyaj 5.4 27,494
2015 Dram Makyaj 7.3 9,488
2014 Aksiyon Makyaj 6.4 20,512

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Makyaj 6.1 156,845

Düzenbaz
2013 Suç Makyaj 7.3 408,476
2013 Dram Makyaj 6.4 1,190

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 51,093

Dövüşçü
2010 Biyografi Makyaj 7.8 309,505

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Makyaj 6.3 166,668
2010 Dram Makyaj 5.1 634

Suretler
2009 Aksiyon Makyaj 6.3 161,505

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Makyaj 5.8 75,871

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Makyaj 5.5 92,019

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Makyaj 5.9 40,240

Gün Batımı
2007 Dram Makyaj 6.5 12,440
2006 Suç Makyaj 7.8 6,405

Aşk Kupası
2005 Komedi Makyaj 6.2 39,511

Gizemli Kasaba
2005 Dram Makyaj 7.4 4,864
2004 Belgesel Makyaj 8.3 96

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Makyaj 6.5 69,626
1997 Belgesel Makyaj 7.3 3,389
1994 Biyografi Oyuncu 7.9 154,992
1990 Komedi Oyuncu 5.4 3,805
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018