Giriş Kayıt
Richard La Motte

Richard La Motte


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Richard La Motte, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu.

Maskeli Kahraman Zorro (1998), Rüzgarın Sesi (1975), Elektrikli Süvari (1979), Ölüm Treni (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard E. La Motte | Dick LaMotte | Richard E. La
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 85,832
2009 Belgesel Oyuncu 7.6 1,236

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 14,448

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 155,089
1995 Western Kostüm Tasarımcısı 7.0 232
1993 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 422
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 4,827

Son Mohikan
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 134,734

Rambo 3
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 107,924

Define Adası
1985 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.8 214,160
1982 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 1,707

Kızıllar
1981 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 18,955

Elektrikli Süvari
1979 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 6,765
1978 Gerilim Kostüm Bölümü 5.2 964

Doktor Moro'nun Adası
1977 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.9 4,993

Vahşi Kahramanın Dönüşü
1976 Western Kostüm Tasarımcısı 6.1 1,530

Rüzgarın Sesi
1975 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 7,456

Ölüm Treni
1973 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 5,177
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019