Giriş Kayıt
Torsten Königs

Torsten Königs


Yönetmen Asistanı, Kameraman

Torsten Königs, yönetmen asistanı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 124
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 238

Mükemmel Kaçış
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.1 1,138
2006 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 140
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 520
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 496
2001 Belgesel Kameraman 6.7 709
1993 Kısa Metraj Taşıma Bölümü 7.8 1,467
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019