Giriş Kayıt
Jack Kyle

Jack Kyle (50)


Oyuncu

Jack Kyle Franklin, 07 Nisan 1968 Knoxville, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

Dayanılmaz Zulüm (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jack Kyle Franklin
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1968
Doğum Yeri: Knoxville, Tennessee, ABD
Takma İsmi: JK
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soy Ağacı
2011 43 Komedi Oyuncu 5.5 1,742
2009 41 Dram Oyuncu 5.2 918
2005 37 Komedi Oyuncu 4.9 408

Dayanılmaz Zulüm
2003 35 Komedi Oyuncu 6.3 84,910
2003 35 Komedi Oyuncu 6.6 117

Kızları Öp
1997 29 Suç Oyuncu 6.6 58,585
1996 28 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,608
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 379

Tehdit
1995 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 99,996

Ufaklık
1994 26 Komedi Oyuncu 4.6 60,394

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,156
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019