Giriş Kayıt
Ken Kwapis

Ken Kwapis (65)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Ken Kwapis, 17 Ağustos 1957 Belleville, Illinois, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Marisa Silver ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

The Office (2005), Freaks and Geeks (1999), Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar (2009), Malcolm in The Middle 1 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1957
Doğum Yeri: Belleville, Illinois, ABD
Burcu: Aslan
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.8 68,575

Hayatımın Yolculuğu
2015 58 Macera Yönetmen 6.3 27,395
2015 58 Komedi Yönetmen 7.5 4,105
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 3,037
2012 Komedi Yönetmen 5.8 26

Büyük Mucize
2012 55 Biyografi Yönetmen 6.5 19,848
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 12,436

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 52 Komedi Yönetmen 6.4 174,501

Çık Aramızdan
2007 50 Komedi Yönetmen 5.2 39,635
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 48 Komedi Yönetmen 6.5 61,440

İhanet Oyunu
2005 48 Komedi Yönetmen
Senarist
5.1 988
2005 Komedi Yönetmen
Yapımcı
9.0 593,513
2003 46 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 113
2003 Komedi Yönetmen 6.2 344
2001 Komedi Yönetmen 7.5 15,401
2000 43 Kısa Metraj 7.6 588

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.1 132,162
1999 Komedi Yönetmen 8.8 143,248
1998 41 Fantastik Yönetmen 5.0 444

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 40 Komedi Yönetmen 5.4 9,464

Acil Servis
1994 Dram Yönetmen 7.9 61,839
1992 Komedi Yönetmen 8.5 8,632
1991 Dram Yönetmen 8.2 5,817
1991 Dram Yönetmen 5.6 7,071
1988 31 Fantastik Yönetmen 5.7 4,656
1985 28 Macera Yönetmen 6.7 5,311
1985 28 Dram Yönetmen 6.5 381
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022