Giriş Kayıt
Suki Kwan

Suki Kwan (53)


Oyuncu

Suki Kwan, 11 Mart 1966 Hong Kong, Çin doğumlu oyuncu.

Altın Yumruk 2 (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1966
Doğum Yeri: Hong Kong, Çin
Diğer Bir İsmi: Xiumei Guan | Sau-Mei Kwan | Shooky Kwan | Kwan Sa
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Colour of the Loyalty
2005 39 Suç Oyuncu 6.5 132
2001 35 Dram Oyuncu 6.0 37
2001 35 Suç Oyuncu 6.6 247
2000 34 Dram Oyuncu 7.5 14
2000 34 Dram Oyuncu 6.5 30
2000 34 Romantik Oyuncu 5.8 220
1999 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 546
1999 33 Gerilim Oyuncu 6.5 301
1999 33 Dram Oyuncu 5.6 223
1999 33 Komedi Oyuncu 5.0 134
1998 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 375

Büyük Risk
1995 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,714

Altın Yumruk 2
1994 28 Aksiyon Oyuncu 7.6 40,080
1990 24 Komedi Oyuncu 6.3 367
1989 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 182
1989 23 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,000
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019