Giriş Kayıt
Lee-na Kwan

Lee-na Kwan


Makyaj, Oyuncu

Lee-na Kwan, makyaj, oyuncu.

Kahraman (2002), Parlayan Hançerler (2004), Chunking Express (1994), Reddedilmiş Melekler (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lee Na Kwan | Guan Lina | Kwan Lee Na
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Usta
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 28,486
2013 Aksiyon Makyaj 4.1 272

Şölen
2006 Aksiyon Makyaj 6.5 6,298
2005 Aksiyon Makyaj 5.9 1,029
2004 Dram Makyaj 6.0 5,693

Parlayan Hançerler
2004 Aksiyon Makyaj 7.6 101,478
2003 Komedi Makyaj 5.3 349

Kahraman
2002 Aksiyon Makyaj 7.9 164,672

Visible Secret
2001 Korku Makyaj 5.9 341
1999 Suç Makyaj 6.2 326

Son Vuruş
1998 Aksiyon Makyaj 4.8 12,961
1998 Dram Makyaj 7.1 882
1996 Komedi Makyaj 7.0 3,084
1995 Dram Makyaj 7.1 2,724

Reddedilmiş Melekler
1995 Suç Makyaj
Oyuncu
7.7 20,933

Zamanın Külleri
1994 Aksiyon Makyaj 7.2 11,815

Chunking Express
1994 Komedi Makyaj
Oyuncu
8.1 51,843
1991 Komedi Makyaj 6.6 712
1990 Aksiyon Makyaj 7.1 746
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019