Giriş Kayıt
Leonid Kvinikhidze

Leonid Kvinikhidze (81)


Yönetmen, Senarist

Leonid Alexandrovich Feinzimmer, 21 Aralık 1937 Leningrad, SSCB. [bugünkü St.Petersburg, Rusya] doğumlu yönetmen, senarist.

Solomennaya shlyapka (1974) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leonid Alexandrovich Feinzimmer
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1937
Doğum Yeri: Leningrad, SSCB. [bugünkü St.Petersburg, Rusya]
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 55 Dram Yönetmen 6.1 9
1976 39 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 207
1974 Müzikal Senarist
Yönetmen
7.2 490
1973 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.7 132
1970 33 Macera Yönetmen 6.3 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019