Giriş Kayıt
Anatoliy Kuznetsov

Anatoliy Kuznetsov (49)


Oyuncu

Anatoliy Ivanovich Kuznetsov, 14 Nisan 1905 doğumlu oyuncu.

Grev (1925) yapımıyla biliniyor.

Anatoliy Kuznetsov, 15 Ekim 1954 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Anatoliy Ivanovich Kuznetsov
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1905
Ölüm Tarihi: 15 Ekim 1954
Diğer Bir İsmi: A. Kuznetsov
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1947 42 Biyografi Oyuncu 6.4 32
1939 34 Dram Oyuncu 6.4 104
1938 33 Dram Oyuncu 6.5 21
1938 33 Dram Oyuncu 6.6 63
1937 32 Dram Oyuncu 6.5 123

Grev
1925 20 Dram Oyuncu 7.6 6,102
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019