Giriş Kayıt
Alex Kurtzman

Alex Kurtzman (45)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Alexander Hilary Kurtzman, 07 Eylül 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Samantha Counter ile evlendi.

Sihirbazlar Çetesi (2013), İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Teklif (2009), Mumya (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Hilary Kurtzman
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Alex Kurtzman-Counter
Burcu: Başak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Senarist
Yapımcı
   
2018 Kısa Metraj Senarist
Yapımcı
6.9 489
2018 Suç Yapımcı 6.4 3,873

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Senarist
Yapımcı
Yönetmen
7.4 60,624
2017 Dram Yapımcı 7.1 13,092

Mumya
2017 44 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.5 148,040

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 43 Aksiyon Yapımcı 6.5 208,485

Grimsby Kardeşler
2016 43 Aksiyon 6.2 79,751
2015 Suç Yapımcı 7.8 55,035
2014 Aksiyon Yapımcı 7.1 42,285

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 41 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.6 380,850
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 944

Uzay Oyunları
2013 40 Aksiyon Yapımcı 6.6 208,960
2013 Macera Yapımcı
Senarist
7.4 54,961

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 40 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.7 441,858

Sihirbazlar Çetesi
2013 40 Suç Yapımcı 7.3 544,066
2012 39 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.4 287

Bizim Gibi İnsanlar
2012 39 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.1 39,203
2011 38 Macera Yapımcı
Senarist
7.0 129

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 38 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.0 193,728
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 60,343
2010 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
7.9 4,580

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 36 Aksiyon Senarist 6.0 360,870

Teklif
2009 36 Komedi Yapımcı 6.7 267,940

Uzay Yolu
2009 36 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.0 552,411

Kartal Göz
2008 35 Aksiyon Yapımcı 6.6 165,563
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 204,163
2007 34 Aksiyon Senarist 7.1 564,171

Görevimiz Tehlike 3
2006 33 Aksiyon Senarist 6.9 301,716

Zorro Efsanesi
2005 32 Aksiyon Senarist 5.9 84,426

Ada
2005 32 Aksiyon Senarist 6.9 285,958
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 41,713
2000 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 2,458

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.8 37,447

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Senarist 6.5 24,751
1991 News Oyuncu 6.6 201

İnanılmaz Örümcek-Adam 4
- Aksiyon Yapımcı    
- Macera Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Senarist    
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Korku Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019