Giriş Kayıt
Susan Kurtz

Susan Kurtz


Sesler, Editör

Susan Kurtz, sesler, editör.

Komiser Kolombo (1971), Sharknado 4: The 4th Awakens (2016), Last Days in the Desert (2015), Bir Tutam Aşk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 5.3 70,280
2016 Korku Sesler 4.0 6,336
2016 Aksiyon Sesler 2.7 919

Işıklar Sönünce
2016 Korku Sesler 6.3 97,644

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Sesler 6.3 133,847
2015 Dram Sesler 5.3 1,569
2015 Aksiyon Sesler 5.3 171
2015 Macera Sesler 5.6 3,137

Pasta
2014 Dram Sesler 6.4 32,727

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Sesler 6.8 105,734
2014 Aksiyon Sesler 5.6 1,516
2013 Sesler 6.6 764

Umut Işığım
2012 Komedi Sesler 7.7 614,141

Bir Tutam Aşk
2012 Dram Sesler 6.7 1,374
2011 Aile Sesler 6.4 1,341

Yanıtsız Dualar
2010 Dram Sesler 6.1 367

Son Şarkı
2010 Dram Sesler 5.9 73,260
2009 Aksiyon Sesler 4.2 1,843

Aşk Olur
2009 Dram Sesler 5.7 28,541

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Sesler 5.8 19,355

Fi Tarihi
2009 Macera Sesler 4.9 85,146

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Sesler 3.5 11,029

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Sesler 5.6 20,416
2008 Aksiyon Sesler 7.3 217,535

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Sesler 5.7 54,854
2008 Dram Sesler 6.2 151

Tetikçi
2007 Aksiyon Sesler 7.2 288,476

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Sesler 7.5 61,086

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Sesler 7.0 57,781

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Sesler 6.3 32,982

Korkusuz
2006 Aksiyon Sesler 7.7 68,609

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sesler 6.9 301,942

Kayıp Şehir
2005 Dram Sesler 6.7 8,853

Fırtınalı Hayatlar
2005 Komedi Sesler 6.6 74,246

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Sesler 5.5 118,502

Sahne Ateşi
2005 Suç Sesler 7.4 36,423

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Sesler 5.2 41,035
2005 Komedi Sesler 6.1 6,159
2005 Komedi Sesler 5.8 19,092
2005 Komedi Sesler 3.2 6,762

Şut ve Gool
2005 Komedi Sesler 5.6 33,629

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sesler 6.6 274,817

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Sesler 7.2 149,501

Nehir Macerası
2004 Macera Sesler 5.9 41,186

Kötü Kızlar
2004 Komedi Sesler 7.0 296,280

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Sesler 5.3 6,375
2004 Komedi Sesler 5.7 21,943

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Sesler 6.3 97,370

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Sesler 7.0 318,853

Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Sesler 6.3 180,625

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Sesler 5.5 6,360

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Sesler 6.4 187,828

Kor
2003 Aksiyon Sesler 5.5 85,203

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sesler 6.4 66,970

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Sesler 5.8 21,678

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sesler 6.4 95,942

Terkediş
2002 Dram Sesler 4.9 8,707
2001 Fantastik Sesler 6.9 231,923

Tabana Kuvvet
2001 Macera Sesler 6.4 101,631

Bizim Dansımız
2001 Dram Sesler 6.2 53,464

İkinci Şans
2001 Komedi Sesler 5.4 20,494

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sesler 6.1 286,614

General'in Kızı
1999 Suç Sesler 6.3 48,388

Taşralılar
1999 Komedi Sesler 5.4 11,953

Baba Yüreği
1999 Dram Sesler 6.0 2,174

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Sesler 6.5 38,718

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Sesler 6.4 64,198
1998 Komedi Sesler 6.3 502
1998 Macera Sesler 4.4 596

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 30,050

Kızları Öp
1997 Suç Sesler 6.6 58,365

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 321,705
1996 Animasyon Sesler 6.8 47,860
1996 Komedi Sesler 5.3 3,404
1996 Komedi Sesler 5.7 9,195

Günlük
1995 Biyografi Sesler 7.3 92,818

Kanada Salamı
1995 Komedi Sesler 5.9 14,895

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Sesler 6.5 45,519

Çılgın Kampus
1994 Komedi Sesler 6.6 11,362
1993 Suç Sesler 6.7 47,039

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Sesler 7.8 69,826

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Sesler 3.9 7,779
1992 Komedi Sesler 5.1 5,132
1992 Biyografi Sesler 5.5 1,295
1991 Komedi Sesler 5.5 1,649

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Sesler 6.4 27,959

Sapık 4
1990 Korku Sesler 5.5 6,434
1990 Suç Sesler 2.8 237

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Sesler 8.1 23,387
1988 Komedi Sesler 5.3 50

Tayfun
1987 Aksiyon Sesler
Editorial Department
4.4 760

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Editorial Department 6.0 32,494
1985 Komedi Editorial Department 5.3 6,956

Cinayet Dosyası
1984 Suç Sesler 7.0 15,538

Komiser Kolombo
1971 Suç Sesler 8.2 23,297
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019