Giriş Kayıt
Rose Kuo

Rose Kuo


Editör, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Rose Kuo, editör, yapım yöneticisi, kameraman.

Paranın Rengi (1986), Bir Gecelik Aşk (1986), Adaletİ Ararken (1989), Gün isigi (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Yapımcı 5.7 2,629
1994 Aksiyon Kameraman 6.7 41,032

Adaletİ Ararken
1989 Aksiyon Editorial Department 5.8 8,316
1989 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 140

Gün isigi
1987 Dram Editorial Department 5.5 2,290

Paranın Rengi
1986 Dram Editorial Department 7.0 67,010
1986 Suç Editör 8.4 2,141

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Editorial Department 6.2 13,111

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Çeşitli 7.8 284,855
1985 Korku Çeşitli 3.4 403
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019