Giriş Kayıt
Ryouichi Kuniyoshi

Ryouichi Kuniyoshi


Müzisyen

Ryouichi Kuniyoshi, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Müzik 6.7 44
1999 Dram Müzik 7.3 719
1990 Dram Müzik 6.9 7
1987 Animasyon Müzik 7.9 889
1978 Müzik 5.5 11
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018