Giriş Kayıt
Drew Kunin

Drew Kunin


Sesler, Oyuncu

Drew Kunin, sesler, oyuncu.

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi (1996), Kırık Çiçekler (2005), Uluslararası (2009), Cennetten de Garip (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Paul Kunin | Andrew Kunin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 6.9 42,370
2017 Komedi Sesler 5.3 271
2017 Biyografi Sesler 7.2 84,771
2017 Dram Sesler 6.2 6,386
2016 Komedi Sesler 7.4 48,351
2016 Dram Sesler 6.3 17,648
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 Dram Sesler 7.8 18,491

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 248,262

Yıldızlararası
2014 Macera Sesler 8.6 1,201,239

Kalbin Direnişi
2014 Dram Sesler 8.0 22,308

Aile Sırları
2013 Dram Sesler 7.2 76,831

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Sesler 7.3 76,544

Aşk
2013 Dram Sesler 8.0 436,584
2013 Oyuncu 7.4 2,670

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sesler 6.9 11,297

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sesler 7.9 509,591

Vahşiler
2012 Suç Sesler 6.5 112,431
2011 Dram Sesler 7.7 15,238

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sesler 5.7 73,583

Fırtına
2010 Komedi Sesler 5.4 6,762

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Sesler 6.8 42,223
2009 Macera Sesler 5.8 10,848

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sesler 6.7 26,393

Kontrol Limitleri
2009 Suç Sesler 6.3 17,091

Uluslararası
2009 Aksiyon Sesler 6.5 84,972

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Sesler 7.5 68,005

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Sesler 6.1 17,440

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sesler 6.7 46,577

Dikkat Şehvet
2007 Dram Sesler 7.6 33,573
2007 Suç Sesler 7.7 368,281

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Sesler 6.8 20,652

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Sesler 6.2 22,063

Brokeback Dağı
2005 Dram Sesler 7.7 288,778

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sesler 7.2 89,540

Gurur Dünyası
2004 Dram Sesler 6.2 18,795

Sil Baştan
2004 Dram 8.3 783,724
2004 Komedi Sesler 6.2 46,602

Bir Konuşabilse
2003 Dram Sesler 7.8 360,549

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Sesler 7.1 52,312

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Sesler 5.7 232,487

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 39,624

Tersyüz
2002 Komedi Sesler 7.7 160,044

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Sesler 7.3 2,693

İçgüdü
2001 Komedi Sesler 6.4 15,640

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Sesler 6.9 15,379

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 234,240
1999 Dram Sesler 6.8 11,951

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Sesler 7.5 77,252

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,691

Kuzen Bette
1998 Komedi Sesler 6.2 2,109

Buz Fırtınası
1997 Dram Sesler 7.5 49,726
1997 Dram Sesler 6.3 2,747

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sesler 6.0 9,102

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Sesler 6.7 7,716

Duman
1995 Komedi Sesler 7.4 30,314

İki Metelik
1995 Dram Sesler 6.3 2,780

Ölü Adam
1995 Dram Sesler 7.7 80,753

Gizli Bahçe
1993 Dram Sesler 7.3 32,192
1992 Biyografi Sesler    
1992 Aksiyon Sesler 6.4 2,028

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 46,621
1991 Komedi Sesler 6.5 525
1990 Dram Sesler 6.4 3,192
1990 Suç Sesler 7.0 26,525

Gizem Treni
1989 Komedi Sesler 7.6 18,692
1989 Dram Sesler 6.4 531
1987 Komedi Sesler 4.8 969
1987 Gizem Sesler 5.3 1,067
1986 Dram Sesler 7.0 173

İçerdekiler
1986 Komedi Sesler 7.8 41,602
1986 Dram Sesler 5.4 144
1985 Suç Oyuncu
Sesler
6.6 98
1985 Dram Sesler 6.2 1,756

Cennetten de Garip
1984 Komedi Sesler 7.6 28,885
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018