Giriş Kayıt
Drew Kunin

Drew Kunin


Sesler, Oyuncu

Drew Kunin, sesler, oyuncu.

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi (1996), The Upside (2017), Kırık Çiçekler (2005), Uluslararası (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Paul Kunin | Andrew Kunin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 4.0 695
2017 Dram Sesler 6.8 54,266
2017 Biyografi Sesler 7.2 95,613
2017 Dram Sesler 6.2 7,512
2016 Komedi Sesler 7.4 51,113
2016 Dram Sesler 6.3 18,218
2016 Oyuncu 6.5 1,864
2016 Dram Sesler 7.8 18,872

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 253,555

Yıldızlararası
2014 Macera Sesler 8.6 1,235,299

Kalbin Direnişi
2014 Dram Sesler 7.9 30,370

Aile Sırları
2013 Dram Sesler 7.2 77,883

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Sesler 7.3 78,183

Aşk
2013 Dram Sesler 8.0 447,222
2013 Oyuncu 7.4 2,991

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sesler 6.9 12,264

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sesler 7.9 517,359

Vahşiler
2012 Suç Sesler 6.5 113,499
2011 Dram Sesler 7.7 17,013

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sesler 5.8 75,041

Fırtına
2010 Komedi Sesler 5.4 6,952

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Sesler 6.8 42,991
2009 Macera Sesler 5.8 11,147

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sesler 6.7 26,784

Kontrol Limitleri
2009 Suç Sesler 6.3 17,824

Uluslararası
2009 Aksiyon Sesler 6.5 85,602

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Sesler 7.5 69,416

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Sesler 6.1 18,137

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sesler 6.7 48,648

Dikkat Şehvet
2007 Dram Sesler 7.6 33,986
2007 Suç Sesler 7.7 375,812

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Sesler 6.8 20,837

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Sesler 6.2 22,404

Brokeback Dağı
2005 Dram Sesler 7.7 292,565

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sesler 7.2 90,460

Gurur Dünyası
2004 Dram Sesler 6.2 19,051

Sil Baştan
2004 Dram 8.3 798,486
2004 Komedi Sesler 6.2 47,556

Bir Konuşabilse
2003 Dram Sesler 7.8 365,591

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Sesler 7.1 53,851

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Sesler 5.7 234,776

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 40,708

Tersyüz
2002 Komedi Sesler 7.7 162,143

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Sesler 7.3 2,976

İçgüdü
2001 Komedi Sesler 6.4 16,532

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Sesler 6.9 16,314

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 236,165
1999 Dram Sesler 6.8 12,074

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Sesler 7.5 78,106

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,906

Kuzen Bette
1998 Komedi Sesler 6.2 2,376

Buz Fırtınası
1997 Dram Sesler 7.5 50,141
1997 Dram Sesler 6.3 2,918

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sesler 6.0 9,187

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Sesler 6.7 8,410

Duman
1995 Komedi Sesler 7.4 30,763

İki Metelik
1995 Dram Sesler 6.3 3,014

Ölü Adam
1995 Dram Sesler 7.7 81,850

Gizli Bahçe
1993 Dram Sesler 7.3 32,531
1992 Biyografi Sesler 7.2 2,081
1992 Aksiyon Sesler 6.5 2,251

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 48,443
1991 Komedi Sesler 6.5 574
1990 Dram Sesler 6.4 3,805
1990 Suç Sesler 7.0 26,967

Gizem Treni
1989 Komedi Sesler 7.6 22,101
1989 Dram Sesler 6.4 576
1987 Komedi Sesler 4.8 1,082
1987 Gizem Sesler 5.3 1,194
1986 Dram Sesler 7.1 180

İçerdekiler
1986 Komedi Sesler 7.8 42,282
1986 Dram Sesler 5.5 168
1985 Suç Oyuncu
Sesler
6.4 108
1985 Dram Sesler 6.2 1,929

Cennetten de Garip
1984 Komedi Sesler 7.6 29,976
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018