Giriş Kayıt
Drew Kunin

Drew Kunin


Sesler, Oyuncu

Drew Kunin, sesler, oyuncu.

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi (1996), Kırık Çiçekler (2005), Uluslararası (2009), Cennetten de Garip (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Paul Kunin | Andrew Kunin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 4.5 457
2017 Dram Sesler 6.9 48,927
2017 Biyografi Sesler 7.2 90,479
2017 Dram Sesler 6.2 7,069
2016 Komedi Sesler 7.4 49,835
2016 Dram Sesler 6.3 17,963
2016 Oyuncu 6.5 1,848
2016 Dram Sesler 7.8 18,710

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Sesler 7.6 251,112

Yıldızlararası
2014 Macera Sesler 8.6 1,218,608

Kalbin Direnişi
2014 Dram Sesler 7.9 30,152

Aile Sırları
2013 Dram Sesler 7.2 77,386

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Sesler 7.3 77,430

Aşk
2013 Dram Sesler 8.0 442,697
2013 Oyuncu 7.4 2,970

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sesler 6.9 12,194

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sesler 7.9 514,148

Vahşiler
2012 Suç Sesler 6.5 113,051
2011 Dram Sesler 7.7 16,736

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sesler 5.7 74,315

Fırtına
2010 Komedi Sesler 5.4 6,879

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Sesler 6.8 42,603
2009 Macera Sesler 5.8 11,082

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sesler 6.7 26,639

Kontrol Limitleri
2009 Suç Sesler 6.3 17,714

Uluslararası
2009 Aksiyon Sesler 6.5 85,338

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Sesler 7.5 68,756

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Sesler 6.1 18,044

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sesler 6.7 48,385

Dikkat Şehvet
2007 Dram Sesler 7.6 33,782
2007 Suç Sesler 7.7 372,366

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Sesler 6.8 20,746

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Sesler 6.2 22,304

Brokeback Dağı
2005 Dram Sesler 7.7 290,859

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Sesler 7.2 90,003

Gurur Dünyası
2004 Dram Sesler 6.2 18,961

Sil Baştan
2004 Dram 8.3 791,789
2004 Komedi Sesler 6.2 47,335

Bir Konuşabilse
2003 Dram Sesler 7.8 363,488

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Sesler 7.1 53,460

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Sesler 5.7 233,746

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Sesler 7.4 40,283

Tersyüz
2002 Komedi Sesler 7.7 161,204

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Sesler 7.3 2,953

İçgüdü
2001 Komedi Sesler 6.4 16,452

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Sesler 6.9 16,233

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 235,295
1999 Dram Sesler 6.8 12,008

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Sesler 7.5 77,749

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,899

Kuzen Bette
1998 Komedi Sesler 6.2 2,353

Buz Fırtınası
1997 Dram Sesler 7.5 49,927
1997 Dram Sesler 6.3 2,903

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sesler 6.0 9,153

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Sesler 6.7 8,334

Duman
1995 Komedi Sesler 7.4 30,585

İki Metelik
1995 Dram Sesler 6.3 3,001

Ölü Adam
1995 Dram Sesler 7.7 81,335

Gizli Bahçe
1993 Dram Sesler 7.3 32,376
1992 Biyografi Sesler 7.2 2,052
1992 Aksiyon Sesler 6.5 2,240

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 47,975
1991 Komedi Sesler 6.5 572
1990 Dram Sesler 6.4 3,756
1990 Suç Sesler 7.0 26,801

Gizem Treni
1989 Komedi Sesler 7.6 21,890
1989 Dram Sesler 6.4 573
1987 Komedi Sesler 4.8 1,075
1987 Gizem Sesler 5.3 1,186
1986 Dram Sesler 7.1 180

İçerdekiler
1986 Komedi Sesler 7.8 41,911
1986 Dram Sesler 5.4 167
1985 Suç Oyuncu
Sesler
6.4 107
1985 Dram Sesler 6.2 1,920

Cennetten de Garip
1984 Komedi Sesler 7.6 29,685
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018