Giriş Kayıt
Tatsuya Kunimatsu

Tatsuya Kunimatsu


Yapımcı

Tatsuya Kunimatsu, yapımcı.

Sukeban Deka: Kôdo nêmu = Asamiya Saki (2006) yapımıyla biliniyor.

Tatsuya Kunimatsu, 02 Şubat 2013 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 02 Şubat 2013
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Yapımcı 5.9 59
2006 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,062
2002 Yapımcı 6.5 134

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Çeşitli 5.7 576
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 2,066
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018