Giriş Kayıt
Stefan Kumberg

Stefan Kumberg


Dublör, Oyuncu

Stefan Kumberg, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Dublör    
2009 Aksiyon Dublör    
2009 Aksiyon Dublör    
2009 Aksiyon Dublör    
2009 Aksiyon Dublör    

Karanlık Çökünce
2006 Dram Dublör 7.4 1,506
2003 Aksiyon Dublör 6.3 3,115
1984 Macera Oyuncu 7.3 8,725
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,802) La casa de papel (2,165) The 100 (1,976) Better Call Saul (1,548) Yellowstone (1,383) Suits (1,216) Vikings (1,145) Westworld (1,099) Friends (1,090) Sharp Objects (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018