Giriş Kayıt
Stefan Kumberg

Stefan Kumberg


Dublör, Oyuncu

Stefan Kumberg, dublör, oyuncu.

Johan Falk: Leo Gaut (2009), Johan Falk: Operation Näktergal (2009), Karanlık Çökünce (2006), (2003) Den tredje vågen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Dublör 5.9 1,625
2009 Aksiyon Dublör    
2009 Aksiyon Dublör    
2009 Aksiyon Dublör 6.2 1,857
2009 Aksiyon Dublör    

Karanlık Çökünce
2006 Dram Dublör 7.4 1,608
2003 Aksiyon Dublör 6.3 3,115
1984 Macera Oyuncu 7.3 9,484
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018