Giriş Kayıt
Stefan Kumberg

Stefan Kumberg


Dublör, Oyuncu

Stefan Kumberg, dublör, oyuncu.

Johan Falk: Vapenbröder (2009), Johan Falk: National Target (2009), Johan Falk: Leo Gaut (2009), Johan Falk: De fredlösa (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Dublör 5.9 1,641
2009 Aksiyon Dublör 6.6 1,944
2009 Aksiyon Dublör 6.6 2,148
2009 Aksiyon Dublör 6.2 1,868
2009 Aksiyon Dublör 6.6 1,683

Karanlık Çökünce
2006 Dram Dublör 7.4 1,611
2003 Aksiyon Dublör 6.3 3,335
1984 Macera Oyuncu 7.3 9,543
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018