Giriş Kayıt
Krishna Kumari

Krishna Kumari (86)


Oyuncu

Krishna Kumari, 06 Mart 1933 Naihali, West Bengal, Hindistan doğumlu oyuncu.

Bharya Bharthalu (1961) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1933
Doğum Yeri: Naihali, West Bengal, Hindistan
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 42 Müzikal Oyuncu 6.2 12
1971 38 Oyuncu 6.2 10
1960 27 Müzikal Oyuncu 5.1 30
1960 27 Oyuncu 7.1 8
1957 24 Oyuncu    
1955 22 Fantastik Oyuncu    
1954 21 Dram Oyuncu 6.7 48
1953 20 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019