Giriş Kayıt
Cherami Leigh

Cherami Leigh (34)


Oyuncu, Yapımcı

Cherami Leigh Kuehn, 19 Temmuz 1988 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2014 yılının Nisan ayında Jon Christie ile evlendi.

Not Cool (2014), En Sıcak Eyalet (2006), Bungou Stray Dogs: Dead Apple (2018), Digimon Adventure Tri. 6 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherami Leigh Kuehn
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1988
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Cherami Leigh Kuehn
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Addams Ailesi 2
2021 33 Animasyon Oyuncu 5.4 9,445
2021 33 Animasyon Oyuncu 8.5 84
2020 Animasyon Oyuncu 6.3 2,577
2020 Animasyon Oyuncu 8.2 642
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906

Enen no Shoubouta
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 7,706
2018 30 Animasyon Oyuncu 7.1 820
2018 Animasyon Oyuncu 8.0 2,079
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 9,380
2018 30 Animasyon Oyuncu 7.3 1,664

Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası
2018 30 Animasyon Oyuncu 5.0 555
2018 30 Animasyon Oyuncu 7.4 6,761
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 21,355
2018 Animasyon Oyuncu 5.2 6,196
2017 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 295
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 6,521
2017 Macera Oyuncu 6.4 18
2017 29 Animasyon Oyuncu 7.6 1,290
2017 29 Animasyon Oyuncu 6.6 8,272
2017 29 Animasyon Oyuncu 6.8 2,205
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 330
2017 29 Animasyon Oyuncu 7.3 8,228
2016 Oyuncu 7.2 1,316
2016 28 Animasyon Oyuncu 7.2 628
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 529
2016 28 Animasyon Oyuncu 7.2 1,233
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 47,657
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,795
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 2,068
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,423
2015 27 Animasyon Oyuncu 7.1 4,033
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,769

Kurbağa Prens
2014 26 Animasyon Oyuncu 4.1 708
2014 26 Komedi Oyuncu 3.6 5,829
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 2,199
2014 26 Animasyon Oyuncu 6.8 902
2013 25 Animasyon Oyuncu 6.2 1,868
2013 Korku Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 568
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 6,467
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 6,479
2012 24 Animasyon Oyuncu 7.0 2,177
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 46,221
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 487
2011 Animasyon Oyuncu 8.8 62,496
2010 Korku Yapımcı
Oyuncu
7.2 23
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 2,268
2010 22 Animasyon Oyuncu 7.4 5,462
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2010 22 Biyografi Oyuncu 8.2 30,218
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 2,564
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,063
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 455
2009 21 Animasyon Oyuncu 6.3 486
2009 Suç Oyuncu 6.8 54,014

Yaz Savaşları
2009 21 Animasyon Oyuncu 7.4 29,946

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 21 Animasyon Oyuncu 7.9 22,094
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 167,523
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 73
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 427
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 13,172
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 511
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 298
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,301
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 879
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 11,912

Öldüren Sis
2007 19 Korku Oyuncu 7.1 312,906
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 11,908
2007 19 Animasyon Oyuncu 6.3 213
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 1,737
2007 Komedi Oyuncu 7.6 280

En Sıcak Eyalet
2006 18 Dram Oyuncu 6.0 2,832

Hamburger Cumhuriyeti
2006 18 Komedi Oyuncu 6.3 24,379
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 1,477
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,320
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 812
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 1,508
2005 17 Animasyon Oyuncu 5.6 82
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 13,587
2005 17 Animasyon Oyuncu 7.1 689
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 389
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 439
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 395
2000 12 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,200

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 125,681
1998 10 Komedi Oyuncu 6.5 315
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,067
1994 Animasyon Oyuncu    
1993 5 Animasyon Oyuncu 7.7 2,648
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,209

Dün Gibi
1991 3 Animasyon Oyuncu 7.6 32,949
1986 Aile Oyuncu 6.9 2,179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022