Giriş Kayıt
Svein Krøvel

Svein Krøvel


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Svein Krøvel, görüntü yönetmeni, kameraman.

Elling (2001), Mozart Ve Balina (2005), Bare skyer beveger stjernene (1998), Tsatsiki - Vänner för alltid (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Svein Krövel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 69
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 177
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 109

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 8,333
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 207
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 13,486
2001 Aile Görüntü Yönetmeni 4.8 750
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 184
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 619
1997 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 138
1996 Aile Görüntü Yönetmeni 4.9 78

Sıfır Derece Kelvin
1995 Dram Kameraman 7.4 1,696
1995 Dram Kameraman 4.5 925
1986 Macera Görüntü Yönetmeni 6.8 190
1972 Komedi Kameraman 6.6 779
1968 Komedi Kameraman 7.1 1,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019