Giriş Kayıt
Nikolay Kryuchkov

Nikolay Kryuchkov (83)


Oyuncu

Nikolai Afanassyevich Kryuchkov, 06 Ocak 1911 Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Askerin Türküsü (1959), Sorok pervyy (1956), Sluzhili dva tovarishcha (1968), U samogo sinego morya (1936) gibi yapımlarla biliniyor.

Nikolay Kryuchkov, 13 Nisan 1994 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nikolai Afanassyevich Kryuchkov
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1911
Ölüm Tarihi: 13 Nisan 1994
Doğum Yeri: Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Nikolai Krjutschkow | N. Krychkov | N. Kryuchkov
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 74 Dram Oyuncu 7.2 233
1979 68 Komedi Oyuncu 8.0 2,168
1968 57 Komedi Oyuncu 8.1 711
1964 53 Dram Oyuncu 6.7 35
1961 50 Komedi Oyuncu 7.1 49
1961 50 Dram Oyuncu    

Askerin Türküsü
1959 48 Dram Oyuncu 8.1 7,343
1956 45 Suç Oyuncu 7.2 182
1956 45 Savaş Oyuncu 7.8 923
1955 44 Oyuncu 6.8 63
1953 42 Macera Oyuncu 5.0 750
1950 39 Dram Oyuncu 6.2 18
1949 38 Dram Oyuncu 6.7 7
1946 35 Komedi Oyuncu 7.4 242
1944 33 Müzikal Oyuncu    
1940 29 Oyuncu 5.6 12
1939 28 Komedi Oyuncu 6.0 7
1939 28 Dram Oyuncu    
1939 28 Dram Oyuncu 6.6 82
1938 27 Dram Oyuncu 7.6 5
1938 27 Dram Oyuncu 6.6 91
1938 27 Dram Oyuncu 7.2 25
1937 26 Komedi Oyuncu    
1937 26 Dram Oyuncu 6.5 97
1937 26 Macera Oyuncu 6.8 115
1936 25 Dram Oyuncu 7.2 593
1933 22 Dram Oyuncu 7.3 645
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018