Giriş Kayıt
Nikolay Kryuchkov

Nikolay Kryuchkov (83)


Oyuncu

Nikolai Afanassyevich Kryuchkov, 06 Ocak 1911 Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Askerin Türküsü (1959), Sorok pervyy (1956), Sluzhili dva tovarishcha (1968), U samogo sinego morya (1936) gibi yapımlarla biliniyor.

Nikolay Kryuchkov, 13 Nisan 1994 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nikolai Afanassyevich Kryuchkov
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1911
Ölüm Tarihi: 13 Nisan 1994
Doğum Yeri: Moscow, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Nikolai Krjutschkow | N. Krychkov | N. Kryuchkov
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 74 Dram Oyuncu 7.3 272
1979 68 Komedi Oyuncu 8.0 2,341
1968 57 Komedi Oyuncu 8.0 905
1964 53 Dram Oyuncu 6.8 41
1961 50 Komedi Oyuncu 7.4 89
1961 50 Dram Oyuncu    

Askerin Türküsü
1959 48 Dram Oyuncu 8.1 8,422
1956 45 Suç Oyuncu 7.2 206
1956 45 Savaş Oyuncu 7.7 1,186
1955 44 Oyuncu 6.9 78
1953 42 Macera Oyuncu 5.1 862
1950 39 Dram Oyuncu 6.2 26
1949 38 Dram Oyuncu 6.7 7
1946 35 Komedi Oyuncu 7.5 270
1944 33 Müzikal Oyuncu 6.7 156
1940 29 Oyuncu 5.6 23
1939 28 Komedi Oyuncu 5.8 14
1939 28 Dram Oyuncu 6.7 45
1939 28 Dram Oyuncu 6.4 104
1938 27 Dram Oyuncu 6.3 12
1938 27 Dram Oyuncu 6.5 98
1938 27 Dram Oyuncu 7.0 27
1937 26 Komedi Oyuncu    
1937 26 Dram Oyuncu 6.5 123
1937 26 Macera Oyuncu 7.0 158
1936 25 Dram Oyuncu 7.2 751
1933 22 Dram Oyuncu 7.4 780
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019