Giriş Kayıt
Maren Kroymann

Maren Kroymann (69)


Oyuncu

Maren Kroymann, 19 Temmuz 1949 Walsrode, Lower Saxony, Almanya doğumlu oyuncu.

Maria, ihm schmeckt's nicht! (2009), Mutluluk (2012), (2013) Serbest Düşüş (2013), (2010) Die Friseuse (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1949
Doğum Yeri: Walsrode, Lower Saxony, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 69 Komedi Oyuncu    
2017 68 Macera Oyuncu    
2016 67 Komedi Oyuncu 4.4 147
2016 67 Komedi Oyuncu 6.0 286
2015 66 Komedi Oyuncu 6.2 136
2014 65 Dram 6.1 1,806

Serbest Düşüş
2013 64 Dram Oyuncu 7.6 14,947

Küçk Şeyler
2013 64 Dram Oyuncu 5.6 91

Mutluluk
2012 63 Dram Oyuncu 6.3 512
2010 61 Komedi Oyuncu 6.5 789
2009 60 Komedi Oyuncu 6.0 1,657

Tehlikeli Oyun
2008 59 Dram Oyuncu 7.6 92,098
2008 Dram Oyuncu 6.7 272
2007 58 Belgesel Oyuncu 7.0 105
2006 57 Dram Oyuncu 6.9 422

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,010
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018