Giriş Kayıt
Maren Kroymann

Maren Kroymann (69)


Oyuncu

Maren Kroymann, 19 Temmuz 1949 Walsrode, Lower Saxony, Almanya doğumlu oyuncu.

Maria, ihm schmeckt's nicht! (2009), Mutluluk (2012), (2013) Serbest Düşüş (2013), (2010) Die Friseuse (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1949
Doğum Yeri: Walsrode, Lower Saxony, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 69 Komedi Oyuncu    
2017 68 Macera Oyuncu 5.6 56
2016 67 Komedi Oyuncu 4.3 163
2016 67 Komedi Oyuncu 6.0 307
2015 66 Komedi Oyuncu 6.2 140
2014 65 Dram 6.0 2,275

Serbest Düşüş
2013 64 Dram Oyuncu 7.6 15,166

Küçk Şeyler
2013 64 Dram Oyuncu 5.6 124

Mutluluk
2012 63 Dram Oyuncu 6.3 564
2010 61 Komedi Oyuncu 6.5 898
2009 60 Komedi Oyuncu 6.0 1,882

Tehlikeli Oyun
2008 59 Dram Oyuncu 7.6 92,779
2008 Dram Oyuncu 6.7 307
2007 58 Belgesel Oyuncu 7.0 109
2006 57 Dram Oyuncu 6.8 472

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,032
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018