Giriş Kayıt
Peter Krook

Peter Krook


Editör, Editör, Sesler, Görsel Efekt

Peter Krook, editör, editör, sesler, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Editör 8.1 641
1991 Komedi Editör 7.7 15
1989 Komedi Sesler
Müzik
6.3 3,536
1987 Suç Editör 8.1 8,749
1985 Macera Görsel Efekt 6.8 22,501
1983 Suç Editorial Department 6.6 950
1979 Dram Editorial Department 5.3 31,388
1975 Macera Editorial Department 8.1 133,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019