Giriş Kayıt
Margaretha Krook

Margaretha Krook (75)


Oyuncu

Margaretha Knutsdotter Krook, 15 Ekim 1925 Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu.

Persona (1966), Picassos äventyr (1978), Släpp fångarne loss, det är vår! (1975), (1958) Yaşamın Eşiğinde (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Margaretha Krook, 07 Mayıs 2001 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Margaretha Knutsdotter Krook
Doğum Tarihi: 15 Ekim 1925
Ölüm Tarihi: 07 Mayıs 2001
Doğum Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Margareta Krook
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Niyetler
1992 67 Biyografi Oyuncu 7.9 2,518
1991 Biyografi Oyuncu 8.1 429
1978 53 Komedi Oyuncu 7.5 2,904
1975 50 Komedi Oyuncu 6.3 927
1970 45 Oyuncu 6.0 6
1966 41 Dram Oyuncu 8.1 82,031
1964 39 Komedi Oyuncu 7.1 78
1964 39 Dram Oyuncu 5.9 46
1963 38 Oyuncu 7.4 116

Yaşamın Eşiğinde
1958 33 Dram Oyuncu 7.7 1,889
1953 28 Dram Oyuncu 7.1 58

Bayan Julie
1951 26 Dram Oyuncu 7.4 1,395
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018