Giriş Kayıt
Stephen Kronish

Stephen Kronish


Senarist, Yapımcı

Stephen Kronish, senarist, yapımcı.

The Kennedys (2011), Büyük Tuzak (1987), The Secret Life of Marilyn Monroe (2015), The Kennedys After Camelot (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 8.0 121,642
2017 Dram Senarist 6.3 682
2015 Biyografi Yapımcı
Senarist
6.8 1,785
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 7,438
2010 Aksiyon Çeşitli 7.4 74,031
2008 Aksiyon Yapımcı 7.4 28,450
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.4 187,108
1997 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 159
1996 Suç Yapımcı
Senarist
7.2 4,182
1989 Suç Senarist 7.7 2,955

Büyük Tuzak
1987 Suç Yapımcı
Senarist
7.8 2,628

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 39,422
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022