Giriş Kayıt
Peter Krikes

Peter Krikes


Senarist, Yapımcı

Peter Krikes, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 4.3 10,502
2001 Komedi 6.8 6,562

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Senarist 6.7 34,190

İkiz Kan
1991 Aksiyon Senarist 5.6 34,985

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Senarist 7.3 72,508
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019