Giriş Kayıt
Jörg Krieger

Jörg Krieger


Sesler

Jörg Krieger, sesler.

Unsere Mütter, unsere Väter (2013), Temmuz'da (2000), Banklady (2013), Duvara Karşı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Sesler 4.4 81
2015 Komedi Sesler 5.8 32
2014 Dram Sesler 6.1 174
2013 Dram Sesler 8.5 20,563
2013 Komedi Sesler 5.5 3,338
2013 Aksiyon Sesler 6.4 673

İntikam Zaman 2
2010 Korku Sesler 3.3 150

Kapı
2009 Dram Sesler 6.7 4,478
2009 Aksiyon Sesler 7.5 60

Yaşamın Kıyısında
2007 Dram Sesler 7.8 28,468

Duvara Karşı
2004 Dram Sesler 8.0 46,177

Kovboylar ve Melekler
2003 Komedi Sesler 6.9 2,418
2002 Dram Sesler 7.4 4,826
2001 Dram Sesler 6.5 850

Temmuz'da
2000 Macera Sesler 7.8 19,059

Olay Yeri
1970 Suç Sesler 7.2 2,038
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018