Giriş Kayıt
Kristin Kreuk

Kristin Kreuk (36)


Oyuncu, Yapımcı

Kristin Laura Kreuk, 30 Aralık 1982 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Avrupa Muhabbeti (2004), Smallville (2001), Güzel ve Çirkin (2012), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kristin Laura Kreuk
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1982
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.63 m
9.0 (38 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (103)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 1,613
2014 32 Belgesel Oyuncu 7.0 546

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 33,138
2012 30 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 2,452
2011 29 Dram Oyuncu 5.2 1,670
2011 29 Dram Oyuncu 5.3 1,348
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,795

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 27 Suç Oyuncu 3.7 21,659
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 119,524

İki Dünya Arasında
2007 25 Dram Oyuncu 7.0 2,378

Avrupa Muhabbeti
2004 22 Komedi Oyuncu 6.6 181,300

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu 5.8 5,617
2004 22 Belgesel Oyuncu 8.1 85
2001 Macera Oyuncu 7.5 107,930
2001 19 Macera Oyuncu 5.8 3,901
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019