Giriş Kayıt
Thomas Kretschmann

Thomas Kretschmann (56)


Oyuncu

Thomas Kretschmann, 08 Eylül 1962 Dessau, German Democratic Republic [bugünkü Saxony-Anhalt, Federal Republic of Almanya] doğumlu oyuncu.

King Kong (2005), Ölümcül Deney: Kıyamet (2004), İleri (2007), Jungle (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1962
Doğum Yeri: Dessau, German Democratic Republic [bugünkü Saxony-Anhalt, Federal Republic of Almanya]
Burcu: Başak
Boyu: 1.76 m
9.1 (18 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.7 5,169

Adaletsiz
2018 56 Aksiyon Oyuncu 7.0 18,619
2018 56 Korku Oyuncu 4.2 375
2018 56 Dram Oyuncu 7.6 2,684
2017 55 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,779
2017 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 36,055

Taeksi Woonjunsa
2017 55 Aksiyon Oyuncu 7.8 9,541
2017 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,393
2017 55 Aksiyon Oyuncu    

Merkezi İstihbarat
2016 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 140,498
2016 54 Biyografi Oyuncu 6.6 46,464

Hitman: Ajan 47
2015 53 Aksiyon Oyuncu 5.7 80,859

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 53 Aksiyon Oyuncu 7.3 671,964

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 52 Aksiyon Oyuncu 7.8 671,952
2014 52 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,286
2014 52 Dram Oyuncu 2.1 3,885
2013 Dram Oyuncu 7.4 26,919
2013 51 Belgesel Oyuncu 6.8 1,209
2013 51 Korku Oyuncu 6.3 25,664
2013 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 14,734

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 50 Aksiyon Oyuncu 5.4 125,681
2012 50 Korku Oyuncu 3.6 3,693
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 15,754

Otel 3
2011 49 Korku Oyuncu 4.6 25,552

Ne Adam Ama
2011 49 Komedi Oyuncu 5.6 3,498

Arabalar 2
2011 49 Animasyon Oyuncu 6.2 140,611
2011 49 Macera Oyuncu 7.1 974
2010 Dram Oyuncu 7.0 926
2010 48 Gizem Oyuncu 5.5 6,661

Genç Victoria
2009 47 Biyografi Oyuncu 7.3 54,187
2009 47 Komedi Oyuncu 5.7 7,297

Ayrılık Şehri
2009 47 Komedi Oyuncu 5.8 841

Operasyon Valkyrie
2008 46 Dram Oyuncu 7.1 214,676

Sibirya Ekspresi
2008 46 Suç Oyuncu 6.7 47,983
2008 46 Suç Oyuncu 7.2 1,150

Deniz Kurdu
2008 46 Macera Oyuncu 5.1 179
2008 46 Aksiyon Oyuncu 6.7 341,437
2008 46 Dram Oyuncu 5.8 2,008
2007 45 Komedi Oyuncu 5.3 1,205
2007 45 Biyografi Oyuncu 5.9 2,843

İleri
2007 45 Aksiyon Oyuncu 6.2 140,468
2007 45 Komedi Oyuncu 5.8 448

İki Dünya Arasında
2007 45 Dram Oyuncu 7.0 2,394

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,712
2006 44 Macera Oyuncu 4.9 3,399
2006 44 Suç Oyuncu 5.3 2,965
2005 43 Aksiyon Oyuncu 7.2 368,814
2005 43 Belgesel Oyuncu 8.0 194
2005 43 Dram Oyuncu 6.8 323

Kadın Tuzağı
2004 42 Animasyon Oyuncu 6.0 19,821

Çöküş
2004 42 Biyografi Oyuncu 8.2 307,584

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 176,047

Bulutların Üzerinde
2004 42 Dram Oyuncu 6.6 13,954
2004 42 Korku Oyuncu 4.6 1,687
2004 42 Komedi Oyuncu 2.0 28,821

Düşman Ellerinde
2004 42 Dram Oyuncu 6.0 3,613

Piyanist
2002 40 Biyografi Oyuncu 8.5 648,786

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 187,449
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 163,675
2001 39 Macera Oyuncu 5.7 430
2000 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 72,850
2000 Macera Oyuncu 5.2 68

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Oyuncu 6.6 5,484
1999 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 1,113
1999 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 450
1999 Biyografi Oyuncu 6.6 775
1998 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,986
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,281
1997 35 Fantastik Oyuncu 6.4 237
1997 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 30

Düşmanın İzinde
1997 35 Aksiyon Oyuncu 4.5 417
1997 35 Macera Oyuncu 5.1 1,935

Stendhal Sendromu
1996 34 Gizem Oyuncu 6.1 6,844

Kraliçe Margot
1994 32 Biyografi Oyuncu 7.5 15,345
1993 31 Dram Oyuncu 7.5 28,278
1992 30 Dram Oyuncu 6.8 84
1992 30 Dram Oyuncu 6.4 8,563
1985 23 Dram Oyuncu 6.7 331
1977 Suç Oyuncu 6.3 528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019