Giriş Kayıt
Vera Kresadlová

Vera Kresadlová (75)


Oyuncu

Vera Kresadlová, 28 Şubat 1944 Prague, Çekoslavakya doğumlu oyuncu.

Intimni osvetleni (1965), Şaka (1969), (1990) Öksedeki Tarla Kuşları (1990), (1994) Akumulátor 1 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1944
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya
Diğer Bir İsmi: Vera Formanová-Kresadlová
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Komedi Oyuncu 6.9 103
2015 Komedi Oyuncu 3.4 13
2015 Komedi Oyuncu 6.4 54
2014 Aile Oyuncu 3.3 12
2013 69 Komedi Oyuncu 5.3 67
2009 Dram Oyuncu 6.3 30

The Case of Unfaithful Klara
2009 65 Dram Oyuncu 4.6 345
2007 63 Komedi Oyuncu 6.1 479

Dünyanın Sonuna Dair Belirsiz Bir Rapor
1997 53 Fantastik Oyuncu 7.1 310
1994 50 Komedi Oyuncu 7.2 1,258

Öksedeki Tarla Kuşları
1990 46 Komedi Oyuncu 7.6 1,429

Şaka
1969 25 Dram Oyuncu 7.3 1,056
1969 25 Komedi Oyuncu 7.0 91
1966 22 Komedi Oyuncu 6.8 64
1965 21 Komedi Oyuncu 7.5 973
1964 20 Belgesel Oyuncu 6.7 592
1963 19 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 1,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019