Giriş Kayıt
Thomas Krempke

Thomas Krempke


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Thomas Krempke, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 5.3 698

Savaş Fotoğrafçısı
2001 Belgesel Çeşitli 8.0 3,627
2000 Komedi Çeşitli 6.8 262
2000 Komedi Çeşitli 6.5 9,329
1993 Görüntü Yönetmeni 7.9 15
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018