Giriş Kayıt
Thomas Krempke

Thomas Krempke


Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Thomas Krempke, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görsel Efekt 5.3 705

Savaş Fotoğrafçısı
2001 Belgesel Çeşitli 8.0 3,646
2000 Komedi Çeşitli 6.8 262
2000 Komedi Çeşitli 6.5 9,386
1993 Görüntü Yönetmeni 7.9 15
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018