Giriş Kayıt
Karina Krawczyk

Karina Krawczyk (47)


Oyuncu

Karina Krawczyk, 05 Ağustos 1971 Gdansk, Pomorskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Der Eisbär (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Gdansk, Pomorskie, Polonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 40 Dram Oyuncu 7.2 1,841
2009 Suç Oyuncu 7.4 74
2008 Komedi Oyuncu 8.2 1,072

Öğleden Sonra
2007 36 Dram Oyuncu 6.4 334
2007 Komedi Oyuncu 7.1 51
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
1999 28 Aksiyon Oyuncu 7.6 8,833
1998 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019