Giriş Kayıt
Michael Krause

Michael Krause


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Michael Krause, oyuncu, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 6.7 3,847

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu
Senarist
6.4 4,243
1990 Yönetmen
Senarist
   
1990 Dram Oyuncu 6.7 1,510
1989 Dram Oyuncu 6.9 34
Film Altyazıları
Upgrade (6,508) Deadpool 2 (5,741) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,053) Tag (2,622) Adrift (2,337) Down a Dark Hall (1,821) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,018) Castle Rock (2,005) The 100 (1,607) Sharp Objects (1,348) Preacher (1,182) Better Call Saul (1,092) Vikings (965) Suits (947) Westworld (931) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018