Giriş Kayıt
Steve Kratz

Steve Kratz


Oyuncu

Steve Kratz, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Stefan Kratz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 178
2013 Suç Oyuncu 6.4 495

Bizden İyisi Yok
2013 Dram Oyuncu 7.2 9,232
2007 Komedi Oyuncu 5.1 1,738
2003 Dram Oyuncu 3.0 162
2001 Suç Oyuncu 6.6 174
2000 Komedi Oyuncu 5.2 1,868
2000 Suç Oyuncu 6.4 185
1999 Komedi Oyuncu 6.8 5,805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019