Giriş Kayıt
Karl Kranzkowski

Karl Kranzkowski


Oyuncu

Karl Kranzkowski, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Karl Krantskovski
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.2 122
2013 Komedi Oyuncu 5.4 238
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,867
2011 Dram Oyuncu 5.8 151
2009 Komedi Oyuncu 6.5 428
2009 Suç Oyuncu 6.7 97
2009 Dram Oyuncu 6.3 227
2009 Suç Oyuncu 7.0 21
2008 Dram Oyuncu 6.0 270

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 Komedi Oyuncu 5.8 598
2006 Suç Oyuncu 7.1 139
2006 Oyuncu 6.7 157

Felaket Bulutu
2006 Dram Oyuncu 6.4 2,556

Çöküş
2004 Biyografi Oyuncu 8.2 297,912
2004 Suç Oyuncu 5.7 107
2000 Komedi Oyuncu 5.7 140
1998 Dram Oyuncu 4.7 198

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,376
1996 Suç Oyuncu 6.9 27
1995 Dram Oyuncu 6.9 97
1995 Suç Oyuncu 7.6 231
1994 Suç Oyuncu 5.7 40
1989 Dram Oyuncu 7.0 142
1986 Suç Oyuncu 6.4 261
1981 Suç Oyuncu 6.5 570

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,052
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019