Giriş Kayıt
Karl Kranzkowski

Karl Kranzkowski


Oyuncu

Karl Kranzkowski, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Karl Krantskovski
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.2 121
2013 Komedi Oyuncu 5.4 237
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,816
2011 Dram Oyuncu 5.8 150
2009 Komedi Oyuncu 6.6 426
2009 Suç Oyuncu 6.7 91
2009 Dram Oyuncu 6.3 226

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 Komedi Oyuncu 5.8 592
2006 Suç Oyuncu 7.1 135
2006 Oyuncu 6.7 155

Felaket Bulutu
2006 Dram Oyuncu 6.5 2,512

Çöküş
2004 Biyografi Oyuncu 8.2 294,859
2000 Komedi Oyuncu 5.7 140

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,334
1996 Suç Oyuncu 6.9 27
1995 Dram Oyuncu 6.9 97
1989 Dram Oyuncu 7.0 142
1986 Suç Oyuncu 6.4 254
1981 Suç Oyuncu 6.5 558

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,032
Dizi Altyazıları
Origin (3,401) Narcos: Mexico (2,774) The Big Bang Theory (2,003) Titans (1,961) Supernatural (1,808) Doctor Who (1,562) The Last Ship (1,301) Outlander (1,221) The Last Kingdom (1,180) The Flash (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018