Giriş Kayıt
Karen Sharpe

Karen Sharpe (84)


Oyuncu, Yapımcı

Karen Kay Sharpe, 19 Eylül 1934 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1957 yılının Eylül ayında Chester Marshall ile evlendi. 4 yılın ardından 1961 yılının Mayıs ayında boşandılar. 1966 yılının Eylül ayında Stanley Kramer ile evlendi. 35 yılın ardından 2001 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Gerçek İsmi: Karen Kay Sharpe
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1934
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Karen Sharp Kramer | Karen Kramer | Kay Sharpe
Burcu: Başak
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 79 Komedi Yapımcı    
1965 Komedi Oyuncu 7.5 11,424
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,771
1964 30 Komedi Oyuncu 6.4 2,608
1959 Western Oyuncu 7.4 94
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,827
1959 Komedi Oyuncu 7.8 85
1958 24 Savaş Oyuncu 6.0 73
1956 22 Suç Oyuncu 5.9 351
1955 21 Western Oyuncu 6.7 1,260
1955 Dram Oyuncu 7.8 73
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,488

Son Uçuş
1954 20 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,028
1952 18 Dram Oyuncu 6.2 112
1952 18 Dram Oyuncu 6.0 113
1952 18 Suç Oyuncu 7.2 2,402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019