Giriş Kayıt
Paul Kozlowski

Paul Kozlowski (57)


Oyuncu, Senarist

Paul Kozlowski, 20 Ekim 1961 Wellsville, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

"The Wayne Brady Show" (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1961
Doğum Yeri: Wellsville, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul F. Kozlowski
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Animasyon Senarist 7.3 28,343
1997 Komedi Oyuncu
Senarist
6.8 614
1995 Komedi Oyuncu 8.3 7,983
1991 30 Komedi Oyuncu 5.6 4,157
1988 27 Komedi Oyuncu 5.8 7,220
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018