Giriş Kayıt
Grigori Kozintsev

Grigori Kozintsev (68)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Grigori Mikhailovich Kozintsov, 22 Mart 1905 Kiev, Rusyan Empire [bugünkü Ukraine] doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Gamlet (1964), Korol Lir (1971), Don Kikhot (1957), Novyy Vavilon (1929) gibi yapımlarla biliniyor.

Grigori Kozintsev, 11 Mayıs 1973 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Grigori Mikhailovich Kozintsov
Doğum Tarihi: 22 Mart 1905
Ölüm Tarihi: 11 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Kiev, Rusyan Empire [bugünkü Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Grigori Kosinzew | G. Kozintsev
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 66 Dram Senarist
Yönetmen
8.3 1,281
1964 59 Dram Yönetmen
Senarist
8.4 2,254
1957 52 Dram Yönetmen 7.5 712
1953 48 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.9 32
1947 42 Biyografi Yönetmen 6.4 32
1941 36 Dram Yönetmen 6.5 21
1939 34 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 108
1937 32 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 127
1935 30 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 216
1931 26 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 175
1929 24 Dram Yönetmen
Senarist
7.5 652

The Club of the Big Deed
1927 22 Dram Yönetmen 6.6 83
1926 21 Kısa Metraj Yönetmen 6.7 58
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019