Giriş Kayıt
Sara Kozak

Sara Kozak


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Sara Kozak, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Western Çeşitli 7.7 169
2014 Belgesel Çeşitli 4.0 270
2014 Suç Çeşitli 7.2 206
2013 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.0 187
2012 Belgesel Yapımcı 8.0 962
2012 Suç Çeşitli 7.6 207

Uçuruma Doğru
2011 Belgesel Yapımcı 7.3 14,740
2011 Belgesel Çeşitli 8.9 2,115

Ben Kiminle Evlenmişim?
2010 Biyografi Çeşitli 6.7 410

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Yapımcı 8.6 15,467
2010 Suç Çeşitli 7.7 662
2008 Belgesel Çeşitli 8.1 1,314

Bir Modelin Hayatı
2007 Reality-TV Yapımcı 8.0 87
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019