Giriş Kayıt
Anna Kot

Anna Kot


Kostümcü

Anna Kot, kostümcü.

Aşk Ve Yaşam (1995), Gosford Park (2001), Sonsuza dek (1998), Wallander (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Krystyna Kot | Anna Koy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü 6.2 12,336
2017 Dram Kostüm Bölümü 8.3 3,725

Aşk Uğruna
2014 Dram Kostüm Bölümü 7.0 17,973

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 8,073
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.4 72,150

Kurt Adam
2010 Dram Kostüm Bölümü 5.8 95,699
2008 Suç Kostüm Bölümü 7.9 10,262

Düşes
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 69,997

Oğlum Jack
2007 Biyografi Kostüm Bölümü    
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 48,316

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 56,419
2003 Biyografi Kostüm Bölümü    
2002 Biyografi Kostüm Bölümü 7.6 4,444
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.3 71,327

Sonsuza dek
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 63,107
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.9 44,648
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,827

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 88,516

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 13,613
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,488) Shameless (3,423) Castle Rock (2,637) Bodyguard (2,398) The First (1,745) La Casa de Papel (1,241) The 100 (1,071) A Discovery of Witches (1,034) Take Two (934) The Big Bang Theory (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018