Giriş Kayıt
Wladyslaw Kowalski

Wladyslaw Kowalski (81)


Oyuncu

Wladyslaw Kowalski, 24 Şubat 1936 Zurawce, Lubelskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Avalon (2001), Veronique'nin İkili Yaşamı (1991), (2007) Katyn Katliamı (2007), (1957) Kanal (1957) gibi yapımlarla biliniyor.

Wladyslaw Kowalski, 29 Ekim 2017 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1936
Ölüm Tarihi: 29 Ekim 2017
Doğum Yeri: Zurawce, Lubelskie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Wrodlzimierz Kowalski
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 79 Komedi Oyuncu 5.5 55

Beden
2015 79 Komedi Oyuncu 6.5 1,063

Tanrılar
2014 78 Biyografi Oyuncu 7.8 3,606
2013 77 Dram Oyuncu 4.3 11
2012 76 Dram Oyuncu 6.6 7
2010 74 Dram Oyuncu 5.5 187

Küçük Gül
2010 74 Dram Oyuncu 7.2 819
2008 Komedi Oyuncu 5.5 89

Katyn Katliamı
2007 71 Dram Oyuncu 7.1 12,564
2003 67 Komedi Oyuncu 7.2 830
2001 65 Aksiyon Oyuncu 6.6 11,574
1999 63 Dram Oyuncu 6.1 2,080

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 55 Dram Oyuncu 7.9 33,700
1985 49 Korku Oyuncu 7.0 210
1981 45 Dram Oyuncu 7.0 188
1979 43 Dram Oyuncu 7.2 126
1968 32 Dram Oyuncu 7.0 325
1962 26 Oyuncu 6.7 48
1962 26 Dram Oyuncu 7.4 1,523
1961 25 Dram Oyuncu 6.4 113
1961 25 Aksiyon Oyuncu 5.5 18
1957 21 Dram Oyuncu 7.8 4,999
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,599) Better Call Saul (3,481) The 100 (2,379) La casa de papel (2,361) Suits (1,574) Sharp Objects (1,566) Vikings (1,317) Friends (1,207) Yellowstone (1,199) Black Mirror (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018