Giriş Kayıt
Peter B. Kowalski

Peter B. Kowalski


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Peter B. Kowalski, kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen.

Babylon 5 (1994), (1996) Bana Bebek Deme (1996), (2007) Hounddog (2007), (2000) Kadın İsterse (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kowalski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.5 48,225

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Kameraman 7.5 558,283
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 7,717
2010 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.6 26,728
2007 Dram Kameraman 6.3 5,543

One Tree Hill 5
2003 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 64,812

Kadın İsterse
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.4 3,678

Suçun Bedeli
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,132
1999 Aksiyon Kameraman    

Dr. Dolittle
1998 Komedi Kameraman 5.4 83,953
1998 Aksiyon Kameraman 4.1 3,700
1998 Aksiyon Kameraman    

Dawson's Creek 5
1998 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.6 30,738
1998 Aksiyon Kameraman    

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 22,470

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Kameraman 7.7 47,933
1995 Western Kameraman    
1994 Aksiyon Kameraman 8.3 25,123
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018