Giriş Kayıt
Peter B. Kowalski

Peter B. Kowalski


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Peter B. Kowalski, kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen.

Babylon 5 (1994), Babylon 5: In the Beginning (1998), Babylon 5: A Call to Arms (1999), Babylon 5: Thirdspace (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Kowalski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.5 49,310

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Kameraman 7.5 560,933
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 7,751
2010 Suç Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.6 26,871
2007 Dram Kameraman 6.3 5,609

One Tree Hill 5
2003 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 65,121

Kadın İsterse
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.4 3,774

Suçun Bedeli
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,187
1999 Aksiyon Kameraman 7.2 4,747

Dr. Dolittle
1998 Komedi Kameraman 5.4 84,287
1998 Aksiyon Kameraman 4.1 3,859
1998 Aksiyon Kameraman 6.9 4,525

Dawson's Creek 5
1998 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.6 30,892
1998 Aksiyon Kameraman 7.7 6,611

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 22,620

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Kameraman 7.7 48,426
1995 Western Kameraman 5.6 99
1994 Aksiyon Kameraman 8.3 25,269
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018