Giriş Kayıt
Bohumil Koska

Bohumil Koska (78)


Oyuncu

Bohumil Koska, 30 Ağustos 1923 doğumlu oyuncu.

Rozmarné léto (1968) yapımıyla biliniyor.

Bohumil Koska, 02 Nisan 2002 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 02 Nisan 2002
Diğer Bir İsmi: B. Koska
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öksedeki Tarla Kuşları
1990 67 Komedi Oyuncu 7.6 1,408
1979 Komedi Oyuncu 8.4 1,059
1978 55 Komedi Oyuncu 7.7 1,190
1977 54 Komedi Oyuncu 7.7 499
1970 47 Macera Oyuncu 6.9 485

All My Good Countrymen
1969 46 Komedi Oyuncu 7.8 637
1968 45 Suç Oyuncu 6.7 113
1968 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,086

Sıkı Kontrol Edilen Trenler
1966 43 Komedi Oyuncu 7.7 9,846
Dizi Altyazıları
Arrow (3,286) Vikings (2,654) The Flash (2,634) Doctor Who (1,597) Outlander (1,397) Supergirl (1,110) Supernatural (1,017) La Casa de Papel (973) Titans (926) The Big Bang Theory (900)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018