Giriş Kayıt
Annie Korzen

Annie Korzen


Oyuncu, Senarist

The Bronx, New York, USA, The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

(1982) Karanlıkta Tek Başına (1982), (1987) The Misfit Brigade (1987), (2003) Oliver Beene (2003), (1990) Nobody's Perfect (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: The Bronx, New York, USA
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Annie Korzan | Anne Korzen
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.3 548
2018 Komedi Oyuncu 7.9 8,249
2013 Komedi Oyuncu 8.4 133,564
2012 Komedi Oyuncu 5.8 315

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 360,906
2003 Komedi Oyuncu 7.5 583
1991 Komedi 4.6 434
1990 Komedi Oyuncu
Senarist
5.7 529
1989 Komedi Oyuncu 8.9 218,750
1987 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,720
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,748
1982 Komedi Oyuncu 7.4 88,042

Karanlıkta Tek Başına
1982 Korku Oyuncu 6.1 3,776
1980 Komedi Oyuncu 7.4 19,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019