Giriş Kayıt
Dan Korintus

Dan Korintus


Sesler, Editör, Müzisyen

Dan Korintus, sesler, editör, müzisyen.

Velvet Goldmine (1998), Adalet Peşinde (2011), Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili (2000), Kissing Jessica Stein (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan Korentis | Dan Korintis | Daniel J. Korintus |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Sesler 9.1 9,703

Sniper: Duvar
2017 Dram Sesler 6.2 19,592

Cehennem
2016 Aksiyon Sesler 6.2 135,004
2015 Komedi Sesler 5.5 9,311
2015 Komedi Sesler 7.7 53,520

Şah Mat
2014 Biyografi Sesler 7.0 34,187

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Sesler 6.1 21,777
2014 Dram Sesler 6.2 1,859

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Sesler 6.4 59,507
2014 Sesler 7.9 7,743

Kış Masalı
2014 Dram Sesler 6.2 48,558
2014 Gerilim Sesler 5.7 1,356
2014 Gizem Sesler 7.2 5,190
2013 Komedi Sesler 5.0 1,651
2013 Komedi Sesler 5.6 5,269
2013 Belgesel Sesler 7.2 517
2013 Komedi Sesler 7.6 3,929
2013 Suç Sesler 6.4 459

Boşanma Muamması
2013 Komedi Sesler 5.7 12,013

Sarsıntı
2013 Dram Sesler 5.7 3,744
2013 Suç Sesler 8.4 70,735

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Sesler 6.0 4,056

Çok Gizli
2012 Aksiyon Sesler 5.0 17,720
2012 Belgesel Sesler 8.5 246
2012 Romantik Sesler 5.5 655
2012 Gizem Sesler 5.7 228

Ne Duruyorsun?
2012 Komedi Sesler 5.6 7,007

Sürücü
2011 Suç Sesler 7.8 513,458

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Sesler 7.0 78,682

Oyunun Sonu
2011 Dram Sesler 7.1 105,944

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Sesler 6.2 123,746
2011 Belgesel Sesler 8.2 2,141
2011 Dram Sesler 6.5 14,565
2011 Dram Sesler 6.6 1,046

Adalet Peşinde
2011 Dram Sesler 6.9 21,220
2011 Belgesel Sesler 6.6 14,161

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sesler 6.4 274,468

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Sesler 6.8 43,404

Beni Unutma
2010 Dram Sesler 7.1 127,943
2010 Dram Sesler 6.9 566
2010 Dram Sesler 6.3 1,381
2010 Belgesel Sesler 7.1 670
2009 Macera Sesler 5.8 11,233

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Sesler 6.2 44,957
2009 Komedi Sesler 7.1 17,793

Şampiyon
2008 Dram Sesler 7.9 275,214

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sesler 7.3 175,488

Kit Kittredge: Amerikalı Bir Kız
2008 Dram Sesler 6.6 5,230
2008 Dram Sesler 5.5 729

Lütfen Başa Sarın
2008 Komedi Sesler 6.4 85,345

Tabu
2007 Dram Sesler 7.0 10,994

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Sesler 7.2 163,037

Avukat
2007 Suç Sesler 7.3 147,652

Brooklyn Kanunları
2007 Suç Sesler 6.4 5,294

Edie
2006 Biyografi Sesler 6.4 19,909

Sahtekar (III)
2006 Komedi Sesler 6.7 15,479

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Sesler 6.8 20,924

Kirli Sırlar
2006 Dram Sesler 6.7 93,671

Fedai
2006 Aksiyon Sesler 6.1 45,513

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Sesler 5.6 66,225
2006 Dram Sesler 6.1 359

Hayatımın Tatili
2006 Macera Sesler 6.5 25,752
2006 Animasyon Sesler 2.8 4,284

Umut Mevsimi
2005 Dram Sesler 5.5 6,407
2005 Komedi Sesler 6.4 38,234

Hastayım Sana
2005 Komedi Sesler 6.2 37,920
2005 Biyografi Sesler 8.0 164,960

Gurur Dünyası
2004 Dram Sesler 6.2 19,212

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sesler 6.6 96,562
2004 Dram Sesler 6.9 640
2004 Komedi Sesler 5.5 13,238

Kumpanya
2003 Dram Sesler 6.4 5,996

Annemler Yemeğe Geliyor
2003 Komedi Sesler 7.1 19,196

İnsan Lekesi
2003 Dram Sesler 6.3 27,768

Hababam Rock
2003 Komedi Sesler 7.1 240,442
2003 Dram Sesler 7.2 3,128
2003 Dram Sesler 6.2 1,834

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Sesler 7.0 16,258

Çarpışma
2002 Dram Sesler 6.5 62,982

Yüksek Ritm
2002 Komedi Sesler 5.7 31,406
2002 Komedi Sesler 5.1 1,337

Çok Özel Haber
2001 Dram Sesler 6.8 30,658

Muson Düğünü
2001 Komedi Sesler 7.4 21,912

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Sesler 6.1 22,048
2001 Komedi Sesler 6.6 15,218
2001 Belgesel Sesler 8.6 1,656
2000 Biyografi Sesler 7.2 1,658

Çikolata
2000 Dram Sesler 7.3 166,744

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Sesler 4.0 33,474

Beni Terk Eder Misin
2000 Komedi Sesler 5.2 3,502
2000 Komedi Sesler 6.5 1,653
2000 Biyografi Sesler 5.4 2,153

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Sesler 7.4 87,367
1999 Dram Sesler 7.0 6,585
1999 Dram Sesler 7.5 1,298

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sesler 6.4 11,859

Gönüllü Rehine
1999 Suç Sesler 6.3 1,294
1998 Dram Sesler 7.0 31,427

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sesler 6.2 65,234

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 70,775

Alacakaranlık
1998 Dram Sesler 6.2 9,318

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Sesler 6.0 17,388

Hayat Güzeldir
1997 Komedi Sesler 8.6 539,591

Vücut Dili
1997 Komedi Sesler 6.4 35,757

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Sesler 5.5 17,735

Boksör
1997 Dram Sesler 7.1 16,915

Gerçek Sarışın
1997 Komedi Sesler 6.0 3,685
1996 Komedi Sesler 5.7 38,178

Striptiz
1996 Komedi Sesler 4.4 39,470

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 285

Amerikan Sığırı
1996 Dram Sesler 5.7 3,200

Büyük Gece
1996 Dram Sesler 7.3 15,030
1995 Komedi Sesler 5.4 4,970
1995 Biyografi Sesler 8.2 406,896
1995 Dram Sesler 5.6 648
1995 Komedi Sesler 6.5 25,117

Gizli Gerçek
1995 Suç Sesler 6.4 22,130
1994 Komedi Sesler 7.0 5,213

Yasamin içinden
1994 Komedi Sesler 7.4 16,701
1994 Belgesel Sesler 9.2 3,242

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sesler 6.3 31,703

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sesler 7.8 194,951

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Sesler 7.9 183,364
1993 Komedi Sesler 7.4 33,522

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Sesler 6.8 142,824

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Sesler 5.8 15,785

Mambo Kralları
1992 Dram Müzik 6.5 4,731
1991 Dram Sesler 7.1 190
1991 Aksiyon Sesler 4.7 1,414

Gerçeği Arayış
1991 Dram Sesler 6.3 4,438

Akıl Hocası
1990 Komedi Sesler 6.5 17,376

New York Üçlemesi
1989 Komedi Sesler 6.4 15,550

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Sesler 6.4 5,563

Dişi Şeytan
1989 Komedi Sesler 5.5 14,582

Sanık
1988 Suç Sesler 7.1 28,358
1988 Belgesel Sesler 8.5 1,314
1988 Biyografi Sesler 6.3 1,192
1988 Komedi Sesler 5.9 5,469
1987 Macera Sesler 4.3 9,514
1986 Dram Sesler 6.4 77

Ölülerin Günü
1985 Aksiyon Editorial Department
Çeşitli
7.2 57,131
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019